Repülőgépek

Légitársaságok, jegyinformációk és hirek a nagyvilágból.

Vidéki városokból indít reptéri buszokat a Malév

Posted by Admin On április - 25 - 2011

Vidéki városokból indít reptéri buszokat a MalévMenetrend szerinti buszjáratokat indít vidéki utasainak a Malév, négy megyeszékhelyről: Debrecenből, Miskolcról, Pécsről és Szegedről áprilistól.

Az utasoknak: check-int, frissítőt, WIFI szolgáltatást, a repülőtéren pedig gyorsított utasbiztonsági ellenőrzést kínál a cég – – közölte a légitársaság az MTI-vel csütörtökön.

A nemzeti légitársaság gördülő járatai – melyet a kassai buszjárathoz hasonlóan az AirportShuttle-Minibusz üzemeltet – naponta háromszor kötik össze a négy megyeszékhelyet a ferihegyi repülőtér 2-es termináljával április elejétől.

Az utasok így mentesülhetnek a transzfer megszervezésétől, esetleges szállás és parkolási költségtől. A repülőtérre érkezve sem kell a jegykezelésre várniuk, hiszen a légitársaság már a földi járat során lehetővé teszi számukra a légi járatokra történő bejelentkezést (check-in). A buszok közvetlenül a repülőtéri terminál elé érkeznek.

Forás: www.origo.hu

One Response to “Vidéki városokból indít reptéri buszokat a Malév”

  1. Strandok szerint:

    Hát igen a vidékiekre is gondolni kell, bár nem tudom, mennyire veszik igénybe majd ezt a szolgáltatást. Mondjuk biztos kényelmesebb,mint más hagyományos tömegközlekedéssel eljutni a reptérig, ügye a sok átszállás stb…

Leave a Reply


Twitter

    Photos